Weblinks

Bed and breakfasts in Europa: Zoek in het aanbod van bed and breakfasts in Europa

Bed and breakfasts in Nederland: Zoek in het aanbod van bed and breakfasts in Nederland

Salland Natuurlijk Gastvrij: In de provincie Overijssel ligt een uniek vakantiegebied. Tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug: Salland!

Museum de Fundatie: Museum de Fundatie bezit en beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst die door voormalig Boymans directeur Dirk Hannema bijeen werd gebracht en later belangrijke aanvullingen kende met ondermeer de kunstcollectie van de Provincie Overijssel.Collectie en tentoonstellingen zijn te zien op twee schitterende locaties: Kasteel het Nijenhuis bij Heino en het Paleis a/d Blijmarkt in Zwolle

Landwinkel De Knapenvelder: In het gezellige Overijssel treft u op een steenworp afstand van Raalte, in de “achtertuin” van landgoed ‘t Reelaer, Landwinkel De Knapenvelder. Het melkveebedrijf van Erjan&Wilma en Edwin&Yvonne Tuten…een echt familiebedrijf waarbij ook de oprichters Derk en Mieny nog steeds meehelpen.

Sallandse Wandelvierdaagse: De Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) wordt georganiseerd door de gelijknamige stichting. De stichting is aangesloten bij de KNBLO-NL.
Met steun van gemeenten, sponsoren en vrijwilligers willen we deze tocht een jaarlijks terugkerend evenement laten zijn. Als tijdstip is gekozen voor de herfstvakantie. In die tijd staat op de wandelkalender geen vierdaagse meer gepland, terwijl de atmosfeer van de herfst uitstekend geschikt is om te wandelen en van de prachtige omgeving te genieten

Heinose Pompdagen: Het is feest in Heino met de jaarlijkse Pompdagen. Met de Heinose Zomermarkt, Petit Mont Martre, kinderrommelmarkt, oldtimer toertocht, Daggie Old Heino met oude ambachten en nog veel meer.

2012 TOP wandelroutes Heino Winter: Rond Heino zijn twee TOP-wandelroutes uitgezet van 6,5 en 12 km. Op de fotovideo zijn mooie plekjes uit de routes in winterkleuren te zien. In de routes zijn diverse landgoederen opgenomen w.o. kasteel Het Nijenhuis. Daarin zijn exposities tot 6 januari 2013 te zien van o.a. Danielle Kwaaitaal -Hidden Series- en Jan Hendrik Verstegen -Ademloze ruimtelijkheid-. In de tuinen is de nieuwe beeldenexpositie te bewonderen. Het Nijenhuis is van nov. t/m febr. geopend van do tm zo tussen 11.00-17.00 uur (Kerst aangepast zie www.museumdefundatie.nl). Naar en van Heino is er een halfuursdienst per trein op Zwolle en Twente. De wandelrouteboekjes zijn te verkrijgen bij de Smulbaai aan de Canadastraat en bij de Bruna in de Marktstraat. Veel wandelplezier! Zie ook onze fotovideo van de TOP route.

Bed en Breakfast NL: Bed-en-breakfast.nl helpt u om op eenvoudige manier een geschikte Bed & Breakfast in Nederland te vinden.U kunt zoeken via de kaart, maar ook op plaatsnaam of naam van de B&B. Vervolgens boekt u direct bij de eigenaar en u betaalt dus geen bemiddelings- en/of boekingskosten. Dit persoonlijke contact stelt u tevens in de gelegenheid om afspraken te maken over uw verblijf.